Un nou concept de iPhone 4G, acum si cu un firmware 4.0 ipotetic

1.939 ori
<b>Un nou concept de iPhone 4G, acum si cu un firmware 4.0 ipotetic</b>Pana la lansarea noului iPhone, care va avea loc probabil in vara, iata ca suntem coplesiti de tot mai multe concepte ale acestui handset. Numite de obicei iPhone 4G, terminalele arata precum cel de mai jos, acesta fiind cel mai nou design de iPhone,...

Pana la lansarea noului iPhone, care va avea loc probabil in vara, iata ca suntem coplesiti de tot mai multe concepte ale acestui handset. Numite de obicei iPhone 4G, terminalele arata precum cel de mai jos, acesta fiind cel mai nou design de iPhone, apartinand lui Seraphan.

Creatorul conceptului este un user al site-ului italian iSpazio, care ne informeaza ca terminalul ruleaza iPhone OS 4.0 si incorporeaza o camera frontala de 2 megapixeli, destinata videoconvorbirilor. Ecranul va fi mult mai mare decat cel al predecesorilor acestui model si aflam ca iPhone 4G va incorpora un slot pentru carduri SD si difuzoare imbunatatite.

Concept iPhone 4G

In partea din spate se va afla o camera de 5 megapixeli cu blitz si aflam ca noul concept de iPhone va "sosi pe piata" cu capacitati de stocare de 32 sau 64 GB. Sa fie acest design plauzibil si viabil comercial?

Concept iPhone 4G

Concept iPhone 4G

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×