TomTom produce modul GPS pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.535 ori
<b>TomTom produce modul GPS pentru iPhone</b>Exista o lista bogata de hackuri pentru iPhone deja, dar este posibil ca unul dintre acestea sa devina mai popular decat restul, avand in vedere implicarea celor de la TomTom, de data aceasta intr-o initiativa legala. Ultimele zvonuri ale industriei...

Exista o lista bogata de hackuri pentru iPhone deja, dar este posibil ca unul dintre acestea sa devina mai popular decat restul, avand in vedere implicarea celor de la TomTom, de data aceasta intr-o initiativa legala.

Ultimele zvonuri ale industriei mobile indica faptul ca TomTom, celebrul producatorul de GPS-uri planuieste sa lanseze un modul GPS oficial pentru iPhone, odata ce softul third party pentru acesta este gata in februarie. Cei de la Engadget au dezbatut deja pe aceasta tema, oferindu-ne si imaginea neclara de mai sus, in care putem admira interfata TomTom pe celebrul iPhone. Evident apare intrebarea scepticului: "De ce ruta urmeaza drumul A13/E19 catre Rotterdam daca telefonul este plasat pe o masa de lemn?".

In orice caz, fie ca va fi TomTom, sau alt mare jucator din domeniul GPS-urilor, nu ne-ar surprinde sa vedem un astfel de modul pe telefonul celor de la Apple, in 2008. Poate un astfel de model va debuta chiar in tandem cu varianta 3G a lui iPhone, pentru un duo infailibil, daca nu la capitolul pret atunci cu siguranta in ce priveste specificatiile tehnice. De ce nu ar profita un mare producator de GPS-uri de o interfata si un terminal de calitate pentru implementarea modulului sau?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×