Apple iPhone poate in sfarsit sa inregistreze video!!!

1.332 ori
<b>Apple iPhone poate in sfarsit sa inregistreze video!!!</b>Acest feature ar putea constitui stirea zilei. Inca de la lansarea lui iPhone, multi fani ai terminalului au fost dezamagiti sa afle, ca telefonul Apple nu suporta inregistrare video. Ei bine, hackerii au dat lovitura din nou, creand o aplicatie care...

Acest feature ar putea constitui stirea zilei. Inca de la lansarea lui iPhone, multi fani ai terminalului au fost dezamagiti sa afle, ca telefonul Apple nu suporta inregistrare video. Ei bine, hackerii au dat lovitura din nou, creand o aplicatie care adauga o astfel de functie.

Solutia este una third party si disponibila in varianta beta, prin intermediul unei aplicatii care creeaza clipuri video folosind camera lui iPhone. Ceea ce este si mai impresionant este faptul ca fisierele video sunt capturate la o super-rezolutie de 2 megapixeli...Din pacate frame-rate-ul este destul de scazut (doar 10 fps), dar nu ne surprinde acest lucru, in stadiul actual de dezvoltare a aplicatiei.

Developerul softului promite sa creasca frame-rate-ul la 40-45 fps in urmatoarele versiuni ale aplicatiei sale. La ora actuala, solutia third party permite terminalului produs de Apple sa inregistreze doar 5 secunde de clip video, vizualizandu-l imediat dupa captura. Ramane de vazut daca acei 15-30 fps promisi intr-un video de lungime nelimitata isi vor face aparitia in versiunea finala. Puteti descarca aplicatia de inregistrare video pentru iPhone aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×