Telefonul Motorola A1600 Motoming 2 isi face aparitia pe un site chinezesc

2.510 ori
<b>Telefonul Motorola A1600 Motoming 2 isi face aparitia pe un site chinezesc</b>Smartphone-ul MotoMing A1200 este un handset destul de popular pe piata din China, totusi au trecut 18 luni de la lansarea sa si a venit momentul pentru un upgrade. Aici intra in scena Motorola A1600 Motoming 2, gata de a continua "mostenirea"...

Smartphone-ul MotoMing A1200 este un handset destul de popular pe piata din China, totusi au trecut 18 luni de la lansarea sa si a venit momentul pentru un upgrade. Aici intra in scena Motorola A1600 Motoming 2, gata de a continua "mostenirea" predecesorului sau. Admirati-l in imaginea urmatoare:

Exact ca generatia de telefoane RAZR 2, Moto Ming A1600 nu va prezenta schimbari radicale in ce priveste designul. Vor exista totusi modificari minore la look, dar si includerea unor componente mai performante care garanteaza feature-uri de top. Motorola Ming 2 A1600 este un telefon quad band GSM (850/900/1800/1900) cu suport pentru conectivitate GPRS. Procesorul sau este mai rapid decat cel al predecesorului sau, iar sistemul de operare ales este Linux OS.

Camera acestui Motorola are o rezolutie de 3.2 megapixeli si este dotata cu autofocus si LED. Handsetul ofera conectivitate Wi-Fi si include Assisted GPS, toate intr-un pachet tehnologic gros de doar 17.5 mm. De asemenea, cei care calatoresc mult vor aprecia dictionarul audio, dar si cele 3 jocuri incluse (ski, bowling si curse), care va vor tine ocupat destul de mult timp. Conform site-ului chinezesc Enet, terminalul va fi lansat in februarie, probabil in cadrul showului 3GSM.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×