Top 10 telefoane in luna noiembrie 2009, dupa vanzari (de huse/tocuri Krusell)

4.035 ori
<b>Top 10 telefoane in luna noiembrie 2009, dupa vanzari (de huse/tocuri Krusell)</b>Krusell revine cu obisnuitul top lunar de vanzari, care indica numele celor mai populare handseturi comercializate pe piata internationala. Compania produce carcase pentru produse electronice si acopera 6 continente, carcasele sale fiind disponibile in...

Krusell revine cu obisnuitul top lunar de vanzari, care indica numele celor mai populare handseturi comercializate pe piata internationala. Compania produce huse si toc-uri pentru produse electronice si acopera 6 continente, husele sale fiind disponibile in peste 50 de tari. Astfel, topul vanzarilor sale este foarte relevant.

Cel mai nou top 10 este cel pe luna noiembrie 2009, iar fruntasul este, ca de obicei iPhone 3G, acesta avand cele mai multe huse vandute la nivel international. Pe locul 2 se afla Nokia 3720 classic, apoi Nokia 6303 classsic, Nokia E52 si Nokia 5800 XpressMusic. Lista continua cu HTC HD2, Nokia E71, Sony Ericsson Naite, Samsung 2100 si Nokia 6700 classic.

Observati numarul mare de terminale Nokia din top 10, 6 ca sa fim exacti, cu o unitate mai putin decat luna precedenta, producatorul finlandez avand 7 handseturi in top 10 Krusell in octombrie. De urmarit este HTC HD2, care a urcat rapid in top si are toate sansele sa isi mentina ascensiunea, desi suntem siguri ca iPhone-ul va fi lider si in perioada sarbatorilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×