Nokia isi va injumatati productia de smartphone-uri in 2010

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.333 ori
<b>Nokia isi va injumatati productia de smartphone-uri in 2010</b>Desi modelul N900 ar putea indica faptul ca Nokia este pe drumul cel bun si gata de a redeveni o forta pe piata smartphone-urilor, compania a anuntat recent ca va injumatati productia de astfel de terminale in 2010. Cu 50% mai putin smartphone-uri Nokia...

Desi modelul N900 ar putea indica faptul ca Nokia este pe drumul cel bun si gata de a redeveni o forta pe piata smartphone-urilor, compania a anuntat recent ca va injumatati productia de astfel de terminale in 2010. Cu 50% mai putin smartphone-uri Nokia la anul?! Drum liber pentru iPhone si HTC, in acest caz!

Aparent, gigantul doreste sa se concentreze pe telefoane low end, care ii aduc, ce-i drept cel mai mare profit. In plus, Nokia va dezvolta si modele "mid catre low end, cu tendinte de smartphone-uri". Primele suspiciuni in legatura cu planurile finlandezilor au aparut cu cateva zile in urma, atunci cand Nokia a anuntat ca va lansa doar un terminal Maemo in 2010.

Antti Vasara, seful sectiunii Cercetare si Dezvoltare de la Nokia afirma ca producatorul doreste sa dispara diferentele intre handseturi si ca portofoliul sau sa fie mai concentrat pe viitor. Aflam si ca finlandezii au lansat nu mai putin de 20 de terminale high end in acest an, desi numarul pare putin exagerat, la o numaratoare atenta.

Nu intelegem ce se petrece cu Nokia, aceasta companie care a decis sa nu promoveze prea intensiv modelul N900, care se vinde foarte bine, axandu-se in schimb pe marketingul esecului N97.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×