WSJ: Apple angajează noi ingineri pentru a grăbi procesul de producție

Autor:  | Publicat în:  Apple 711 ori
<b>WSJ: Apple angajează noi ingineri pentru a grăbi procesul de producție</b>Potrivit unui raport întocmit de echipa Wall Street Journal se pare că cei de la Apple doresc să acapareze piața de ingineri din China și Taiwan prin angajarea a unui personal format din câteva sute de ingineri, modalitate prin care speră să...

Potrivit unui raport întocmit de echipa Wall Street Journal se pare că cei de la Apple doresc să acapareze piața de ingineri din China și Taiwan prin angajarea a unui personal format din câteva sute de ingineri, modalitate prin care speră să grăbească procesul de producție și de a oferi o gamă mai diversificată de device-uri.

De asemenea, se zvonește că Apple intenționează să angajeze ingineri chiar și de la firmele concurente, cum ar fi HTC. Compania americană se află într-un proces de “vânare” a inginerilor de la companiile concurente încă de la mijlocul anului 2013.

Principalul scop pentru care Apple apelează la o astfel de soluție, este acela de a lansa device-uri pe piață mult mai des, și nu doar o dată pe an. Pe lângă noile iPhone-uri din acest an, am putea vedea un iPad Pro sau chiar și un iWatch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×