Top 5 al aplicatiilor Windows Mobile in 2007

1.609 ori
<b>Top 5 al aplicatiilor Windows Mobile in 2007</b>Top 5 al aplicatiilor Windows Mobile in 2007 PocketPicks isi continua topurile pe anul 2007, dupa ce ne-a prezentat cele mai bune aplicatii Symbian si Java ale acestui an. Acum a venit randul aplicatiilor Windows Mobile, organizate intr-un top 5, care ne...

Top 5 al aplicatiilor Windows Mobile in 2007

PocketPicks isi continua topurile pe anul 2007, dupa ce ne-a prezentat cele mai bune aplicatii Symbian si Java ale acestui an. Acum a venit randul aplicatiilor Windows Mobile, organizate intr-un top 5, care ne va lamuri care sunt "campionii" software ai lui 2007:

1. Opera Mobile

Versiunea ne-gratuita, dar totusi populara si nativa pentru Windows Mobile a popularului web browser a facut furori in acest an, adaugand suport Flash si fixuri ale stabilitatii aplicatiei. Pe langa acestea, browserul a primit imbunatatiri ale experientei de browsing mobil, care au plasat Opera cu mult in fata versiunii mobile de Internet Explorer. Probabil cei mai buni 24 de dolari pe care ii puteti cheltui dupa perioada de 10 zile de trial, se vor duce pe aceasta aplicatie!

2. Google Maps pentru Windows Mobile

Google a lansat dupa indelungate chinuri o versiune destinata utilizatorilor de Windows Mobile a celebrei aplicatii Google Maps for Mobile, dotata cu o interfata imbunatatita si o mai buna integrare in sistemul de operare. Catre finalul anului, Google s-a autodepasit, adaugand functia My Location, un sistem "GPS lite", bazat pe proximitatea transmitatorilor, care permitea telefoanelor fara GPS sa foloseasca toate cautarile Google bazate pe locatie.

3. TrackAxMobile

Una dintre aplicatiile Windws Mobile care va incanta orice utilizator, TrackAxMobile este o suita simpla (dar bogata) care va permite sa mixati fisiere audio si video pe un terminal mobil. Aplicatia este o metoda excelenta dar a folosi toate acele clipuri, imagini si fisiere audio pe care le stocati la intamplare pe terminalul dumneavoastra. Dupa ce veti crea un videoclip de exceptie, veti putea folosi softul pentru a imparti capodopera prin YouTube sau sa o trimiteti prin MMS sau email.

4. Sprite Mobile Backup 6.10

Nu este chiar cea mai stralucita dintre aplicatii, dar daca folositi terminalul dumneavoastra dotat cu Windows Mobile pentru munca sau pentru stocarea datelor personale, atunci o solutie backup este ideala. Sprite isi face treaba (plictisitoare dar necesara) si va permite chiar sa faci backupul telefonului sub forma unei "imagini". Daca va trebui vreodata sa faceti un reset al hardware-ului, va puteti copia toate fisierele backupului in doar cateva minute, economisind astfel timp pretios.

5. Microsoft Live Search

Microsoft Live Search beta ofera un serviciu comparabil cu Google Maps, dar totul se rezuma la o chestiune de gusturi personale. Google ofera un brand al cautarilor de incredere si un client universal, in vreme ce Live Search se axeaza pe sistemul de operare pe care opereaza si ofera cautare vocala plus o interfata de exceptie pentru informatiile bazate pe locatie si imaginile din satelit oferite. Paginile web legate de cautarile locale sunt afisate perfect pe telefon, semn al faptului ca aplicatia a fost gandita pentru utilizatorii de terminale mobile.

PocketPicks ne mai prezinta si alte topuri de final de an, pe care vi le vom detalia in articole viitoare. Ramaneti "pe fir"!

Sursa: pocketpicks.co.uk

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×