Huawei devine pionierul retelei comerciale WiMAX in Asia Centrala

1.897 ori
<b>Huawei devine pionierul retelei comerciale WiMAX in Asia Centrala</b>Huawei Technologies a fost selectata de catre Babilon-T, un operator important in Tajikistan pentru a pune in functiune prima retea comerciala WiMAX din Asia Centrala. Numele Huawei ne suna extrem de familiar, de vreme compania asiatica ofera unul dintre...

Huawei Technologies a fost selectata de catre Babilon-T, un operator important in Tajikistan pentru a pune in functiune prima retea comerciala WiMAX din Asia Centrala. Numele Huawei ne suna extrem de familiar, de vreme compania asiatica ofera unul dintre cele mai performante terminale ale sale in cadrul ofertei mobile de la RCS & RDS:

Reteaua mentionata anterior va fi lansata in primul trimestru al lui 2008 si va acoperi 4 zone majore din Tajikistan, inclusiv capitala sa, Dushanbe. Aceasta tara cunoaste o cerere importanta la capitolul conectivitate broadband, iar publicul va fi in sfarsit multumit prin intermediul noii retele. Avand in vedere prezenta a numerosi munti in aceasta zona, Babilon-T a decis ca tehnologia WiMAX este ideala pentru realizarea accesului broadband.

Dupa terminarea construirii infrastructurii retelei si punerea sa in functiune, utilizatorii serviciilor WiMAX vor putea beneficia de televiziune mobila, vor putea folosi VoIP, dar si modemuri de calitate oferite de Huawei. Extinderea companiei asiatice, continua, atat in Europa, prin intermediul terminalelor sale, cat si in SUA, dupa cum mentionam intr-un articol anterior, prin intermediul unui low-end cu rol de testare a publicului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×