Top 5 smartphone-uri de buget În vara lui 2013

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane 4.617 ori
<b>Top 5 smartphone-uri de buget În vara lui 2013</b>în ultimul timp suntem asaltați cu o avalanșă de terminale inteligente, care ajung la prețuri foarte mari pentru majoritatea dintre noi. Oricine își dorește un smartphone care să îi satisfacă preferințele și să fie în același timp la un...

în ultimul timp suntem asaltați cu o avalanșă de terminale inteligente, care ajung la prețuri foarte mari pentru majoritatea dintre noi. Oricine își dorește un smartphone care să îi satisfacă preferințele și să fie în același timp la un preț accesibil. Din fericire avem la dispoziție o mare diversitate din care putem alege. Vă voi prezenta un top 5 al celor mai accesibile smartphone-uri de buget, sub 1000 lei.
 
5) LG Optimus L5 II Dual-sim

 
Ajuns la ce-a de-a 2-a generație, LG Optimus L5 II a fost lansat anul acesta în cadrul MWC 2013 și aduce un display de 4 inch cu rezoluție 480 x 800 pixeli, măsoară 9.2 mm în grosime și avem la dispoziție 2 gb memorie internă, 512 mb Ram și o cameră de 5 megapixeli. Telefonul rulează Android 4.1 Jelly Bean pe un procesor single-core MTK 6575 de 1 gHz. Este recomandat persoanelor care nu pun accent pe specificații ci mai degrabă pe design, telefonul fiind inspirat din modele ca LG Vu sau LG Prada Phone 3.0. Puteți găsi o prezentare oficială de la MWC 2013 aici - LG Optimus L5 II.
 
Preț :

- eMAG.ro - 769 lei

 
4) HTC One V

HTC One V

 
Telefonul a fost prezentat la MWC 2012 alături de HTC One S și HTC One X și este urmașul lui HTC Legend din punct de vedere al design-ului. HTC One V măsoară 9.2 mm, cântărește 115 grame și vine la pachet cu tehnologie Beats Audio, display de 3.7 inch, 4 gb memorie internă, 512 mb ram, HSPDA, Wi-fi și o cameră foto de 5 megapixeli cu autofocus și blitz LED. Procesorul este un single-core de 1 GHz. Principala caracteristică este designul curbat care îl face să arate deosebit și cu siguranță va ieși în evidență.
 
Preț :

- eMAG.ro - 979 lei
- evoMAG.ro - 899 lei

3) Allview AllDro P5 Duo

Allview AllDro P5 Duo

 
Lansat anul trecut și prezentat în toamnă pe mobilissimo.ro, Allview Alldro P5 este un terminal dual-sim ce vine cu un procesor dual-core Cortex A9 de 1 GHz, 2 gb memorie internă, display de 4.3 inch protejat de Gorilla Glass și o cameră foto de 8 megapixeli. Capacitatea bateriei este de 1800 mAh ce ar trebui să asigure o funcționare decentă. Telefonul vine din fabrică cu Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Printre punctele forte ale telefonului se pot enumera amplificatorul audio Yamaha care oferă o calitate audio înaltă, designul atractiv, slot-urile dual-sim și ecranul de 4.3 inch, ecran care suferă puțin la unghiurile de vizualizare. La puncte negative putem trece camera foto care nu impresionează în comparație cu modelul precedent, Allview P4, butoanele capacitive care nu răspund uneori la comenzi și faptul că beneficiem de un GPU slab. Cu toate acestea Allview Alldro P5 rămâne un smartphone potrivit pentru cei care vor să se bucure de calitatea audio și display-ul de dimensiuni mari.
 
Preț:

- eMAG.ro - 799 lei
- evoMAG.ro - 799 lei

 
2) Samsung Galaxy i9070 S Advance

Samsung Galaxy i9070 S Advance

 
Samsung Galaxy S Advance a fost anunțat acum mai bine de 1 an și totuși rămâne un smartphone care se poate bate cu unele terminale mai recent. Pentru doar 950 lei primim un display Super Amoled de 4 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, 768 mb Ram, 8 gb memorie internă, cameră foto de 5 megapixeli cu autofocus și bliț led capabilă de captură video la 720p. Procesorul pe care îl avem la dispoziție este un dual-core Cortex A9 de 1GHz, ceea ce îl face perfect pentru cei care vor să se bucure și de un pic de gaming. La lansare Galaxy S Advance avea din fabrică Android 2.3 Gingerbread, dar în ianuarie anul acesta a primit direct update la 4.1.2 Jelly Bean, sărind peste etapa numită Android 4.0.4 ICS. Terminalul măsoară 9.7 mm în grosime și cântărește 120 grame. Bateria prezentă este una de 1500 mAh. 
 
Preț:

- eMAG.ro - 949 lei 
- evoMAG.ro - 959 lei

 
1) LG Optimus L9 

LG Optimus L9

 
Am păstrat acest smartphone pentru sfârșit deoarece îl consider un best-buy în principal datorită display-ului de dimensiuni mari și design-ului care impresionează plăcut. LG Optimus L9 a fost prezentat oficial în octombrie 2012 și lansat în luna noiembrie. Ecranul este un IPS LCD ce măsoară 4.7 inch, rezoluție 540x960 pixeli cu o densitate de 234ppi. Avem în dotare un procesor dual core de 1GHz, o cameră foto de 5 megapixeli cu bliț led, 4 gb memorie internă și 1 gb ram. Bateria terminalului este de 2150 mAh ce asigură o durată de 5 ore de convorbiri. Lg Optimus L9 măsoară 9.1 mm și cântărește 119 grame. în martie anul acesta a primit update la Android Jelly Bean. Presimt că prețul va scădea în curând datorită lansării celei de-a 2-a generații, LG Optimus L9 II.
 
Preț:

- eMAG.ro - 989 lei

Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×