Topul retailerilor online din România are eMAG.ro pe primul loc; Iată cifrele de afaceri ale rivalilor!

2.321 ori
<b>Topul retailerilor online din România are eMAG.ro pe primul loc; Iată cifrele de afaceri ale rivalilor!</b>E momentul să vedem cum stau retailerii online de la noi la capitolul cifra de afaceri, prin intermediul unui interesant material ZF.ro. Se pare că eMAG.ro s-ar afla pe primul loc, la mare distanță de rivalii săi. &nbsp; Astfel, Dante Internațional,...

E momentul să vedem cum stau retailerii online de la noi la capitolul cifra de afaceri, prin intermediul unui interesant material ZF.ro. Se pare că eMAG.ro s-ar afla pe primul loc, la mare distanță de rivalii săi.

Astfel, Dante Internațional, compania care deține eMAG.ro are o cifră de afaceri pe 2012 de 153.7 milioane de euro, iar ei sunt urmați de Corsar Online, care deține cel.ro. Această afacere a generat 19.5 milioane de euro, iar pe locul 3 se afla F64 Studio, care deține f64.ro și are o cifră de afaceri de 18.4 milioane de euro. Apoi urmează PC Garage pe 4, cu pcfun.ro și pcgarage.ro.

Acestea au atins o cifră de afaceri de 16.8 milioane de euro. în cele din urmă pe 5 se afla Evolution Prest Systems, respectiv evoMAG.ro, cu 11.3 milioane de euro în 2012. Informațiile vin direct de la Ministerul Finanțelor, deci sunt autentice. Multe dintre aceste companii și-au diversificat ofertă, eMAG.ro oferind și cărți și filme și chiar și asigurări și oferte turistice.

evoMAG.ro a început să vândă și ceasuri, iar diversificarea continuă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×