LG Vu 3 prezentat oficial, un nou phablet 4:3 cu ecran de 5.2 inch de această dată

1.146 ori
<b>LG Vu 3 prezentat oficial, un nou phablet 4:3 cu ecran de 5.2 inch de această dată</b>Seria de phableturi pătrățoase Vu de la LG are un nou membru, modelul LG Vu 3, pe care îl puteți vedea mai jos. Terminalul are o diagonală de 5.2 inch și aspect 4:3. &nbsp; Dotările acestui device sunt la nivel high end și includ un procesor quad...

Seria de phableturi pătrățoase Vu de la LG are un nou membru, modelul LG Vu 3, pe care îl puteți vedea mai jos. Terminalul are o diagonală de 5.2 inch și aspect 4:3.

Dotările acestui device sunt la nivel high end și includ un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 800, o cameră de 13 megapixeli în spate și difuzoare care oferă calitate audio deosebită. LG include aici și o tehnologie numită Carrier Aggregation (CA), care oferă dublul vitezelor LTE-Advanced, combinând diferite frecvente LTE-A.

LG Vu 3

Handsetul suportă o rezoluție atipică de 1280 x 960 pixeli și vine la pachet cu un stylus. Vu 3 integrează și o funcție Knock On sau Knock Knock pentru deblocarea rapidă a ecranului și un mod Guest pentru a permite altora să folosească telefonul cu propriu lor profil. LG Vu 3 va sosi în magazine pe 27 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×