Toshiba lansează un nou senzor CMOS de 20 megapixeli destinat smartphone-urilor cu talie redusă

724 ori
<b>Toshiba lansează un nou senzor CMOS de 20 megapixeli destinat smartphone-urilor cu talie redusă</b>Astăzi, cei de la Toshiba au anunțat lansarea unui nou senzor CMOS de 20 megapixeli destinat acelor device-uri mobile ce se pot lăuda cu o talie foarte scăzută. Deși nu se cunoaște procesul tehnologic prin care s-a reușit dezvoltarea unui astfel...

Astăzi, cei de la Toshiba au anunțat lansarea unui nou senzor CMOS de 20 megapixeli destinat acelor device-uri mobile ce se pot lăuda cu o talie foarte scăzută. Deși nu se cunoaște procesul tehnologic prin care s-a reușit dezvoltarea unui astfel de senzor, nu putem fi decât curioși cu privire la următoarele device-uri care vor adopta o astfel de componentă.

Aflăm că acest senzor cu o mărime de 1/2.4 inch se numește T4KA7 și faptul că este special conceput pentru smartphone-urile high-end al căror principală menire este de a fi cât mai subțiri, un astfel de exemplu fiind Gionee Elife S5.1, device ce măsoară doar 5.1 mm în grosime, dar care aduce o cameră de doar 8 megapixeli.

De asemenea, noul senzor Toshiba de 20 megapixeli va oferi o rezoluție de 5.384 x 3.752 pixeli și 22fps, calități ce constituie o îmbunătățire cu până la 83% în comparație cu vechiul model CMOS ce aducea același număr de megapixeli. Rămâne de văzut care va fi primul smartphone cu un astfel de senzor, având în vedere faptul că producția în masă va fi demarată de Toshiba în luna februarie 2015.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×