Toshiba prezintă primele module foto prototip destinate smartphone-ului Project Ara

Autor:  | Publicat în:  Project Ara 1.106 ori
<b>Toshiba prezintă primele module foto prototip destinate smartphone-ului Project Ara</b>După ce acum ceva timp Sennheiser ne prezenta o serie de module audio destinate smartphone-ului modular Project Ara, iată că astăzi pe listă se alătură și cei de la Toshiba. Aceștia din urmă ne dezvăluie primele prototipuri de camere foto ce au...

După ce acum ceva timp Sennheiser ne prezenta o serie de module audio destinate smartphone-ului modular Project Ara, iată că astăzi pe listă se alătură și cei de la Toshiba. Aceștia din urmă ne dezvăluie primele prototipuri de camere foto ce au fost dezvoltate sub forma de modul detașabil.

Printre aceste prime module se numără un senzor frontal de 2 megapixeli, cât și versiuni de 5megapixeli, respectiv 13 megapixeli pentru spatele telefonului. Din câte aflăm, planul de dezvoltare a acestor module va consta în trei faze, plan ce va fi complet abia în 2016, fără a se preciza o dată exactă.

Proiectul pilot Project Ara va fi lansat pe piața din Puerto Rico la sfârșitul acestui an, moment în care vom afla și prețurile oficiale. Google speră ca odată cu implementarea unui astfel de device, costurile de achiziție suportate de către consumatori să fie reduse, utilizatorii urmând să înlocuiască doar o componentă a telefonului și nu un alt terminal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×