Pico proiectoarele disponibile in 2008 prin Young Optics

1.282 ori
<b>Pico proiectoarele disponibile in 2008 prin Young Optics</b>Compania Young Optics, cu sediul in Taiwan a anuntat ca va incepe distribuirea proiectoarelor create special pentru telefoane mobile la jumatatea acestui an. Asteptam cu nerabdare sa vedem primul telefon dotat cu pico proiector si mai ales ca acesta sa...

Compania Young Optics, cu sediul in Taiwan a anuntat ca va incepe distribuirea proiectoarelor create special pentru telefoane mobile la jumatatea acestui an.

Asteptam cu nerabdare sa vedem primul telefon dotat cu pico proiector si mai ales ca acesta sa fie disponibil pe piata. Nu exista prea multi producatori de telefoane care afirma ca vom vedea astfel de terminale in 2008. Totusi, cei de la Young Optics sunt convinsi ca vor reusi sa contrazica producatorii. Problema este ca majoritatea producatorilor de handseturi afirma ca inca lucreaza la telefoane dotate cu pico proiectoare, deci in cel mai rau caz vom vedea variante demo ale acestora.

In cazul in care doreati sa aflati, Young Optics foloseste tehnologia celor de la Texas Instruments si iluminare LED, acestea fiind deja prezentate oficial in cadrul showurilor tech. Ramane doar ca marile branduri, de la Nokia la Samsung si de la Sony Ericsson la BlackBerry sa adopte tehnologiile si sa le puna in aplicare pe noile lor handseturi. Problemele principale in procesul de integrare a unui proiector sunt faptul ca acesta scurteaza viata bateriei unui terminal si ii creste grosimea. Vor reusi producatorii sa treaca peste aceste handicapuri?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×