Totul despre telefonul UBiQUiO 503G

1.480 ori
<b>Totul despre telefonul UBiQUiO 503G</b>Inca de cand RIM a luat cu asalt piata smartphone-urile prin intermediul terminalelor BlackBerry, toti ceilalti producatori de telefoane mobile au incercat sa-i urmeze exemplul, ramanand mereu in urma. Unii au avut succes, copiind designul si chiar...

Inca de cand RIM a luat cu asalt piata smartphone-urile prin intermediul terminalelor BlackBerry, toti ceilalti producatori de telefoane mobile au incercat sa-i urmeze exemplul, ramanand mereu in urma. Unii au avut succes, copiind designul si chiar feature-urile, dar putini au reusit sa ofere aceeasi usurinta de folosire si acelasi stil. Oare va aduce terminalul din imaginea de mai jos, Ubiquio 503G o imbunatatire majora?

Prima comparatie care ne vine in minte este cea dintre acest handset si celebrul Palm Treo 500v. UBiQUiO 503G suporta conectivitate HSDPA, in locul celei 3G, standard la Palm Treo-ul mentionat anterior. Astfel utilizatorii unui astfel de terminal vor beneficia de viteze de pana la 3.6 mbps, dar si de Wi-Fi. Handsetul include un display touchscreen de 2.4 inch, care recunoaste scrisul de mana si diverse caractere, datorita sistemului de operare Windows Mobile 6 Professional.

Camera lui Ubiquio este de 2 megapixeli, iar terminalul este un quad-band GSM/GPRS/EDGE, cu suport Bluetooth, al carui singur defect este faptul ca nu include un GPS. Inima acestui handset este un procesor Intel XScale 720 de 520 MHz, care va asigura viteza de functionare mult dorita. Ubiquio este mai gros decat un BlackBerry 8800 de exemplu (17 mm) in comparatie cu cei 14 ai terminalului produs de RIM. Sistemul de control al acestui 503G este extrem de usor de folosit, incluzand taste iluminate, un pad directional de mari dimensiuni si numeroase butoane shortcut. In partea stanga se afla si o rotita de scroll, in vreme ce in partea dreapta a terminalului este utilul slot MicroSD.

Bateria lui 503G este performanta, permitand efectuarea a 4 ore de convorbiri, iar handsetul rezista 3-4 zile in mod standby. Iata ca un terminal relativ necunoscut se poate bate de la egal cu gigantii industriei smartphone-urilor, Palm Treo si BlackBerry, fara nici o problema, atat la capitolul feature-uri cat si la design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×