Google cumpara site-ul de networking mobil Zingku

Autor:  | Publicat în:  Google 732 ori
<b>Google cumpara site-ul de networking mobil Zingku</b>Google tocmai a cumparat site-ul de networking mobil Zingku cu scopul declarat de a ajuta utilizatorii sa acceseze motorul de cautare cu o mai mare usurinta pe telefonul mobil. Conform site-ului Cellular News, Google a cumparat "anumite tehnologii" de la...

Google tocmai a cumparat site-ul de networking mobil Zingku cu scopul declarat de a ajuta utilizatorii sa acceseze motorul de cautare cu o mai mare usurinta pe telefonul mobil.

Conform site-ului Cellular News, Google a cumparat "anumite tehnologii" de la Zingku pentru o suma neprecizata inca. La ora actuala Zingku nu mai suporta noi abonati, dupa cum este mentionat pe site-ul serviciului. In SUA, site-ul de networking se afla in faza beta si genereaza profituri permitand companiilor sa creeze "fluturasi mobili" si sa ii trimita prin ceea ce ele numesc zing-code.

Clientii pot decide daca sa primeasca sau nu aceste pliante virtuale, care pot fi trimise si prietenilor lor. Intr-o declaratie oficiala, Google a mentionat ca prin achizionarea Zingku doreste sa asigura acces direct la aplicatiile sale, la nivel global, pe telefonul mobil. Nu intelegem exact cum ajuta acest serviciu gigantul motoarelor de cautare, dar Google stie cu siguranta de ce a luat aceasta decizie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×