Transformă iPhone-ul Într-un camera phone cu senzor de 14 Megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.271 ori
<b>Transformă iPhone-ul Într-un camera phone cu senzor de 14 Megapixeli</b>Will.i.am este cunoscut pentru că face parte din formația Black Eyed Peas. Vocația sa de antreprenor nu a ieșit în evidență până acum. Acesta a pregătit un accesoriu pentru iPhone 4, iPhone 4S și iPhone 5 ce îmbunătățește sesizabil...

Will.i.am este cunoscut pentru că face parte din formația Black Eyed Peas. Vocația sa de antreprenor nu a ieșit în evidență până acum. Acesta a pregătit un accesoriu pentru iPhone 4, iPhone 4S și iPhone 5 ce îmbunătățește sesizabil performanțele foto, de la 8 Megapixeli urcă la 14 Megapixeli. Cel puțin așa susține cântărețul.

Lansarea are loc pe 28 noiembrie și în stocurile magazinelor din SUA va intra din decembrie, în sezonul cadourilor. Will.i.am a spus că este vorba de un nou senzor și un flash de o calitate mai bună.

Va urma și un domeniu web configurat sub denumirea will.i.am unde fotografiile făcute cu acest accesoriu pot fi uploadate și să-ți faci un grup de prieteni între care să dai share imaginilor.

Nu știu de ce, dar sunt sigur că prețul va fi prohitiv. Plus că va fi o chestie destul de nișată, nu știu cui ar conveni să care un accesoriu în plus cu smartphone-ul plus că iPhone 4, 4S și iPhone 5 sunt achiziționate pentru designul și gradul mare de portabilitate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×