Transformă iPhone-ul Într-un camera phone cu senzor de 14 Megapixeli

1.295 ori
<b>Transformă iPhone-ul Într-un camera phone cu senzor de 14 Megapixeli</b>Will.i.am este cunoscut pentru că face parte din formația Black Eyed Peas. Vocația sa de antreprenor nu a ieșit în evidență până acum. Acesta a pregătit un accesoriu pentru iPhone 4, iPhone 4S și iPhone 5 ce îmbunătățește sesizabil...

Will.i.am este cunoscut pentru că face parte din formația Black Eyed Peas. Vocația sa de antreprenor nu a ieșit în evidență până acum. Acesta a pregătit un accesoriu pentru iPhone 4, iPhone 4S și iPhone 5 ce îmbunătățește sesizabil performanțele foto, de la 8 Megapixeli urcă la 14 Megapixeli. Cel puțin așa susține cântărețul.

Lansarea are loc pe 28 noiembrie și în stocurile magazinelor din SUA va intra din decembrie, în sezonul cadourilor. Will.i.am a spus că este vorba de un nou senzor și un flash de o calitate mai bună.

Va urma și un domeniu web configurat sub denumirea will.i.am unde fotografiile făcute cu acest accesoriu pot fi uploadate și să-ți faci un grup de prieteni între care să dai share imaginilor.

Nu știu de ce, dar sunt sigur că prețul va fi prohitiv. Plus că va fi o chestie destul de nișată, nu știu cui ar conveni să care un accesoriu în plus cu smartphone-ul plus că iPhone 4, 4S și iPhone 5 sunt achiziționate pentru designul și gradul mare de portabilitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×