LG Optimus 7 nu va primi Windows Phone 7.8

Autor:  | Publicat în:  LG 1.489 ori
<b>LG Optimus 7 nu va primi Windows Phone 7.8</b>Telefoanele cu Windows Phone 7.5 nu primesc update la Windows Phone 8 și se mulțumesc cu un update software final denumit Windows Phone 7.8 și acesta aduce o parte din facilitățile ce în mod normal le găsim pe WP8. &nbsp; Se știe sigur că Nokia...

Telefoanele cu Windows Phone 7.5 nu primesc update la Windows Phone 8 și se mulțumesc cu un update software final denumit Windows Phone 7.8 și acesta aduce o parte din facilitățile ce în mod normal le găsim pe WP8.

Se știe sigur că Nokia va aduce Windows Phone 7.8 pe Nokia Lumia 800 și 900, probabil că și pe Lumia 710, mai puțin probabil că-l vor porta și pe Nokia Lumia 610 ce aduce un hardware mai slab.

Veste proastă din Polonia pentru cei care dețin un LG Optimus 7, se vor mulțumi cu Windows Phone 7.5. Informația era pentru Polonia și există o speranță foarte mică să fie valabilă doar pentru țara respectivă și asta în contextul în care LG nu a specificat ceva la nivel internațional.

Știți că LG a renunțat în a dezvolta telefoane cu Windows Phone 8 și mizează pe Android. Cele mai discutate telefoane LG în acest final de an sunt Google Nexus 4 și LG Optimus G. Nu este o surpriză totală că LG a ales să nu mai facă update la modelul său lansat în 2010, printre primele telefoane cu acest software de la Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×