Produse evoMAG.ro

Tribut Steve Jobs sub formă de freza - iată cum poți aduce un omagiu prin tunsoare

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.065 ori
<b>Tribut Steve Jobs sub formă de freza - iată cum poți aduce un omagiu prin tunsoare</b>E una să te declari parte a "cultului Apple" și alta să iei în serios această venerare a produselor create de gigantul din Cupertino... După moartea lui Steve Jobs au apărut numeroase tributuri, care mai de care mai emoționante, dar tânărul din...

E una să te declari parte a "cultului Apple" și alta să iei în serios această venerare a produselor create de gigantul din Cupertino... După moartea lui Steve Jobs au apărut numeroase tributuri, care mai de care mai emoționante, dar tânărul din imaginea de mai jos a dus la extrem ideea de omagiu, printr-o tunsoare inedită.

Observați că pe spatele capului el s-a ras în forma unei imagini cu fața lui Steve Jobs, probabil cel mai apropiat lucru de un tatuaj pe care îl poate face o persoană care iubește Apple. Pe lângă această imagine, tânărul a mai înghesuit și celebrul logo Apple modificat astfel încât să includă profilul alb-negru al fostului său CEO.

Probabil cu această ocazie tânărul a urcat în rang în cadrul "cultului Apple" și când descriu fanatismul pentru brand astfel nu fac doar speculații. Asta deoarece un studiu recent, în care au fost implicați psihologi a arătat că orice lucru legat de Apple are efecte similare cu religia asupra unui creier de fan.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×