Trump afirmă că SUA va câștiga "cursa către 5G" odată cu anunțul celei mai mari licitații de spectru 5G marca FCC

963 ori
<b>Trump afirmă că SUA va câștiga "cursa către 5G" odată cu anunțul celei mai mari licitații de spectru 5G marca FCC</b>Președintele SUA și anume Donald Trump și-a exprimat de multe ori opinia cu privire la dezvoltarea tehnologiilor viitoare, ultimul exemplu fiind de acum aproximativ 2 luni atunci când acesta își exprima dorința de a vedea implementată

Președintele SUA și anume Donald Trump și-a exprimat de multe ori opinia cu privire la dezvoltarea tehnologiilor viitoare, ultimul exemplu fiind de acum aproximativ 2 luni atunci când acesta își exprima dorința de a vedea implementată cât mai rapid tehnologia 6G, asta deși mai este de lucru la 5G.

Trump face eforturi în acest sens și anunță astăzi că SUA va câștiga "cursa către 5G". Se alătură celor de la FCC în atingerea obiectivului de a spori dezvoltarea 5G-ului și aflăm pe această cale că FCC va organiza cea mai mare licitație de spectru 5G de până acum din istoria SUA.

Aflăm că 92 piețe din SUA vor susține 5G-ul, asta în vreme ce în Coreea de Sud doar 48 piețe susțin implementarea acestui nou standard de conectivitate. Licitația de spectru 5G va avea loc pe data de 10 decembrie atunci când operatorii vor putea licita pentru benzile 3400 mAh de 37 GHz, 39 GHz, respectiv 47 GHz. 

Pe lângă vitezele de acces mărite, 5G-ul va aduce beneficii și în alte domenii precum robotică, IoT, mașini autonome, telemedicină și multe altele. Recent am văzut un test 5G realizat în viața reală de către operatorul Verizon, folosindu-se un Moto Z3 cu modul 5G atașat. S-a ajuns la o viteză de download de peste 700 Mbps, asta în condiții ideale după cum ați putut citi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×