Informatii turistice pe telefonul mobil, oriunde te-ai afla

Autor:  | Publicat în:  Software 1.067 ori
<b>Informatii turistice pe telefonul mobil, oriunde te-ai afla</b>In cazul in care calatoriti mult si ati dori sa aflati informatii despre cladirile si peisajele pe care le admirati, veti beneficia din plin de un nou soft pentru telefoanele mobile, care va ofera date in timp real despre ceea ce vedeti. Noua solutie...

In cazul in care calatoriti mult si ati dori sa aflati informatii despre cladirile si peisajele pe care le admirati, veti beneficia din plin de un nou soft pentru telefoanele mobile, care va ofera date in timp real despre ceea ce vedeti.

Noua solutie utilizeaza o tehnologie bazata pe localizarea prin intermediul satelitilor, recunoasterea avansata a obiectelor si obtinerea informatiilor relevante de pe Internet. Creata de Ernst Pechtl si Hans Geiger, solutia poarta numele de eye-Phone si este bazata pe sistemul de recunoastere a imaginilor Apollo. Cum functioneaza? Daca veti observa ceva interesant in vreme ce va plimbati, puteti face o poza cu telefonul mobil, selectand zona care va intereseaza cu ajutorul cursorului si veti obtine informatii in timp real despre portiunea de imagine selectata.

De la cladiri, la munti si copaci, veti primi informatii detaliate despre peisajul din jurul dumneavoastra, inclusiv despre evenimente cum sunt festivalele locale. eye-Phone a castigat premiul regional al Bavariei, in Germania, in cadrul competitiei European Satellite Navigation. Sistemul a fost dezvoltat folosind tehnologia Apollo, un sistem de inteligenta artificiala care recunoaste obiecte in cadrul imaginilor si "invata" sa le identifice in fiecare noua situatie. Tehnologia identifica obiectele indiferent de unghiul din care faceti poza, conditiile de iluminare sau calitatea imaginii.

Operatorii de telefonie mobila si-au dovedit deja interesul pentru aceasta tehnologie, care si-ar putea face aparitia in oferta lor. Primul prototip dotat cu acest software va fi gata in vara acestui an, iar apoi, dupa negocieri de 12 pana la 18 luni, vom vedea serviciul in oferta operatorilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×