Twitter cumpără TweetDeck pentru 50 de milioane de dolari?

Autor:  | Publicat în:  Twitter 1.011 ori
<b>Twitter cumpără TweetDeck pentru 50 de milioane de dolari?</b>în ciuda faptului că nici una dintre cele două companii nu dorește să comenteze asupra unei posibile tranzacții, Wall Street Journal are surse sigure care afirmă că Twitter plănuiește achiziționarea lui TweetDeck. A apărut în discuție chiar...

în ciuda faptului că nici una dintre cele două companii nu dorește să comenteze asupra unei posibile tranzacții, Wall Street Journal are surse sigure care afirmă că Twitter plănuiește achiziționarea lui TweetDeck. A apărut în discuție chiar și un preț, de 50 de milioane de dolari, dar până acum nu avem vreo confirmare oficială.

TweetDeck este creatorul unei aplicații de microblogging via Twitter, disponibilă atât pe PC, cât și pe iPhone, iPad și smartphone-uri Android. Compania a dezvoltat recent și o aplicație pentru web browserul Chrome, ea rulând în întregime în acest browser. în acest moment Twitter are aplicații pentru Mac OSX, iOS, Windows Phone 7, BlackBerry și Android, dar nu și pentru PC-urile cu Windows instalat.

Colaborarea nu le este străină celor de la Twitter și TweetDeck, care au o relație destul de strânsă, împărțind chiar profiturile din reclamele integrate în timeline-ul Twitter. Cu această achiziție, compania ar avea aplicații pe toate platformele software importante în afară de webOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×