Apple dă În judecată Samsung pentru că i-a copiat produsele; iPhone și iPad surse de inspirație?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.933 ori
<b>Apple dă În judecată Samsung pentru că i-a copiat produsele; iPhone și iPad surse de inspirație?</b>Deși Apple și Samsung sunt parteneri, gigantul din Cupertino folosind memoria flash a companiei asiatice pentru iPhone, iată că firma controlată de Steve Jobs a dat în judecată Samsung. Motivul? Copierea designului lui iPad și iPhone și a...

Deși Apple și Samsung sunt parteneri, gigantul din Cupertino folosind memoria flash a companiei asiatice pentru iPhone, iată că firma controlată de Steve Jobs a dat în judecată Samsung. Motivul? Copierea designului lui iPad și iPhone și a interfațelor acestora, conform celor de la Wall Street Journal.

Printre produsele acuzate de faptul că ar copia designul lui Apple iPhone se numără Samsung Galaxy S 4G în special, iar imaginile comparative de mai sus ilustrează asemănările. Alte produse vizate de proces sunt Samsung Nexus S și tableta Galay Tab, care ar fi o copie de iPad în viziunea celor de la Apple.

Acțiunea legală a fost intentată în Districtul Nordic al statului California iar Apple speră să obțină atât daune materiale cât și o pedeapsă împotriva celor de la Samsung, probabil prin încetarea vânzării produselor similare. șansele sunt mari ca aceste companii să ajungă la o înțelegere, iar Samsung să plătească taxe de licențiere pentru tehnologiile "împrumutate" de la Apple, dacă este cazul.

Interesant e faptul că firma din Cupertino a investit 100 de milioane de dolari în Samsung în 1999, pentru a crește producția de monitoare cu ecran plat, dar chiar și după aceasta mâna de ajutor, companiile au continuat să se șicaneze.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×