Apple dă În judecată Samsung pentru că i-a copiat produsele; iPhone și iPad surse de inspirație?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.893 ori
<b>Apple dă În judecată Samsung pentru că i-a copiat produsele; iPhone și iPad surse de inspirație?</b>Deși Apple și Samsung sunt parteneri, gigantul din Cupertino folosind memoria flash a companiei asiatice pentru iPhone, iată că firma controlată de Steve Jobs a dat în judecată Samsung. Motivul? Copierea designului lui iPad și iPhone și a...

Deși Apple și Samsung sunt parteneri, gigantul din Cupertino folosind memoria flash a companiei asiatice pentru iPhone, iată că firma controlată de Steve Jobs a dat în judecată Samsung. Motivul? Copierea designului lui iPad și iPhone și a interfațelor acestora, conform celor de la Wall Street Journal.

Printre produsele acuzate de faptul că ar copia designul lui Apple iPhone se numără Samsung Galaxy S 4G în special, iar imaginile comparative de mai sus ilustrează asemănările. Alte produse vizate de proces sunt Samsung Nexus S și tableta Galay Tab, care ar fi o copie de iPad în viziunea celor de la Apple.

Acțiunea legală a fost intentată în Districtul Nordic al statului California iar Apple speră să obțină atât daune materiale cât și o pedeapsă împotriva celor de la Samsung, probabil prin încetarea vânzării produselor similare. șansele sunt mari ca aceste companii să ajungă la o înțelegere, iar Samsung să plătească taxe de licențiere pentru tehnologiile "împrumutate" de la Apple, dacă este cazul.

Interesant e faptul că firma din Cupertino a investit 100 de milioane de dolari în Samsung în 1999, pentru a crește producția de monitoare cu ecran plat, dar chiar și după aceasta mâna de ajutor, companiile au continuat să se șicaneze.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×