Twitter cumpără TweetDeck! Prețul final În jur de 50 de milioane de dolari

973 ori
<b>Twitter cumpără TweetDeck! Prețul final În jur de 50 de milioane de dolari</b>The Wall Street Journal aflase în luna aprilie că Twitter ar încerca să cumpere TweetDeck și iată că tranzacția ar fi avut loc ieri, dacă ne luăm după TechCrunch și o sursă apropiată de platforma de microblogging. Suma asociată acestei...

The Wall Street Journal aflase în luna aprilie că Twitter ar încerca să cumpere TweetDeck și iată că tranzacția ar fi avut loc ieri, dacă ne luăm după TechCrunch și o sursă apropiată de platforma de microblogging. Suma asociată acestei achiziții ar fi undeva între 40 și 50 de milioane de dolari.

TweetDeck este o companie fondată în 2008, care are 15 angajați în acest moment. Unul dintre motivele achiziției este faptul că firma UberMedia dorise de asemenea să cumpere TweetDeck, ba chiar oferise și un preț de 25 - 30 de milioane de dolari în februarie. Twitter a plusat și a obținut ce dorea, într-o mutare defensivă, care nu mai permitea celor de la UberMedia să câștige teren în acest segment.

Deja aceștia au achiziționat UberTwitter, EchoFon și alte câteva startupuri legate de Twitter, iar o achiziție a lui TweetDeck ar fi fost o lovitură pentru Twitter. Deocamdată companiile nu au confirmat oficial înțelegerea, dar ne așteptăm la o astfel de confirmare cât de curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×