Motorola pregateste un nou handset din seria Ming, dotat cu Android?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.070 ori
<b>Motorola pregateste un nou handset din seria Ming, dotat cu Android?</b>Forumul IT 168 a publicat recent o serie de imagini care reprezinta un nou handset Motorola, ducand mai departe traditia seriei Ming. Acest handset va rula Android, iar designul sau, bazat pe o clapeta transparenta, aminteste de modelul Moto ZN4. Din...

Forumul IT 168 a publicat recent o serie de imagini care reprezinta un nou handset Motorola, ducand mai departe traditia seriei Ming. Acest handset va rula Android, iar designul sau, bazat pe o clapeta transparenta, aminteste de modelul Moto ZN4.

Din pacate, lista de specificatii a terminalul nu este cunoscuta, poate in afara de camera pe care o incorporeaza, un senzor de 5 megapixeli cu suport pentru captura video 720p. Aparent, interfata acestui model este MOTOBLUR, cu ale sale functii de social networking, iar telefonul vine si cu suport pentru conectivitate 3G.

Trebuie mentionat ca Motorola mai are deja in portofoliu cateva modele Ming cu design similar, care au cunoscut succesul, fie sub numele de Krave ZN4 in SUA, sau MOTOPRIZM in Korea.

Motorola Ming Android

Ming

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×