Twitter, versiune noua pentru Android; Utilizabilitate crescuta!

1.183 ori
<b>Twitter, versiune noua pentru Android; Utilizabilitate crescuta!</b>Dupa ce am aflat ca Facebook si-a actualizat aplicatia pentru platforma Android, iata ca Twitter da raspunsul imediat, lansand la randul sau o versiune noua a aplicatiei sale Android. Noul Twitter for Android ofera o experienta imbunatatita pe terminalele...

Dupa ce am aflat ca Facebook si-a actualizat aplicatia pentru platforma Android, iata ca Twitter da raspunsul imediat, lansand la randul sau o versiune noua a aplicatiei sale Android. Noul Twitter for Android ofera o experienta imbunatatita pe terminalele mobile si functiile pe care le aflati in randurile urmatoare.

Printre schimbarile aduse acestui client se numara designul desfasuratorului principal de tweet-uri si includerea unei pagini cu detalii despre tweet-uri. Aceasta din urma poate fi accesata printr-un simplu click pe un tweet, functie care era deja disponibila pe iPhone, iPad si in versiunea Windows Phone a aplicatiei.

Twitter lanseaza o aplicatie noua pentru Android

In plus, clientul actuatlizat este mai rapid, viteza de scrolling fiind optimizata si desfasuratorul incarcandu-se mai rapid. De asemenea, utilizatorii beneficiaza de imagini de inalta rezolutie pentru avatarurile lor si o modalitate de a cita un tweet. Puteti descarca noua versiune de Twitter pentru Android din Android Market sau pur si simplu scanand codul de bare de mai jos.

Twitter lanseaza o aplicatie noua pentru Android

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×