Twitter, versiune noua pentru Android; Utilizabilitate crescuta!

Autor:  | Publicat în:  Twitter 1.143 ori
<b>Twitter, versiune noua pentru Android; Utilizabilitate crescuta!</b>Dupa ce am aflat ca Facebook si-a actualizat aplicatia pentru platforma Android, iata ca Twitter da raspunsul imediat, lansand la randul sau o versiune noua a aplicatiei sale Android. Noul Twitter for Android ofera o experienta imbunatatita pe terminalele...

Dupa ce am aflat ca Facebook si-a actualizat aplicatia pentru platforma Android, iata ca Twitter da raspunsul imediat, lansand la randul sau o versiune noua a aplicatiei sale Android. Noul Twitter for Android ofera o experienta imbunatatita pe terminalele mobile si functiile pe care le aflati in randurile urmatoare.

Printre schimbarile aduse acestui client se numara designul desfasuratorului principal de tweet-uri si includerea unei pagini cu detalii despre tweet-uri. Aceasta din urma poate fi accesata printr-un simplu click pe un tweet, functie care era deja disponibila pe iPhone, iPad si in versiunea Windows Phone a aplicatiei.

Twitter lanseaza o aplicatie noua pentru Android

In plus, clientul actuatlizat este mai rapid, viteza de scrolling fiind optimizata si desfasuratorul incarcandu-se mai rapid. De asemenea, utilizatorii beneficiaza de imagini de inalta rezolutie pentru avatarurile lor si o modalitate de a cita un tweet. Puteti descarca noua versiune de Twitter pentru Android din Android Market sau pur si simplu scanand codul de bare de mai jos.

Twitter lanseaza o aplicatie noua pentru Android

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×