Opera Mobile 10 Versus Skyfire 1.5, intr-o confruntare video

1.707 ori
<b>Opera Mobile 10 Versus Skyfire 1.5, intr-o confruntare video</b>Daca sunteti fani Opera Mobile, aflati ca browserul are un rival mai mult decat impresionant in noua versiune a lui Skyfire, pe care il puteti urmari in actiune in clipul de mai jos, duelandu-se cu browserul Opera: &nbsp; &nbsp; Opera Mobile 10 este bazat...

Daca sunteti fani Opera Mobile, aflati ca browserul are un rival mai mult decat impresionant in noua versiune a lui Skyfire, pe care il puteti urmari in actiune in clipul de mai jos, duelandu-se cu browserul Opera:

Opera Mobile 10 este bazat pe sistemul Speed Dial, afisand o serie de thumbnail-uri cu linkuri accesibile rapid la start, in vreme ce Skyfire 1.5 porneste afisand o lista rapida de linkuri pe pagina de start. Setarile sunt simpliste pe Opera, fiind organizate intr-o singura pagina, plus optiunea "Advanced", pentru cei care doresc mai mult. Si Skyfire va ofera sansa de a seta browserul cu o singura pagina "Settings, iar ambele browsere plaseaza optiunea Setari drept ultima in meniul de jos.

Tastaturile virtuale afisate de aceste browsere sunt identice, iar la  testul de viteza (care presupune incarcarea site-ului careace.net), Skyfire 1.5 castiga duelul clar. Ba chiar vedem ca acest browser incarca pagina cu 5 secunde mai rapid decat noul Opera Mobile. De remarcat este faptul ca Skyfire nu include o optiune "forward" pentru paginile web, ci doar "back", dar el are avantajul optiunii zoom in/out in partea inferioara a ecranului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×