Opera Mobile 10 Versus Skyfire 1.5, intr-o confruntare video

1.689 ori
<b>Opera Mobile 10 Versus Skyfire 1.5, intr-o confruntare video</b>Daca sunteti fani Opera Mobile, aflati ca browserul are un rival mai mult decat impresionant in noua versiune a lui Skyfire, pe care il puteti urmari in actiune in clipul de mai jos, duelandu-se cu browserul Opera: &nbsp; &nbsp; Opera Mobile 10 este bazat...

Daca sunteti fani Opera Mobile, aflati ca browserul are un rival mai mult decat impresionant in noua versiune a lui Skyfire, pe care il puteti urmari in actiune in clipul de mai jos, duelandu-se cu browserul Opera:

Opera Mobile 10 este bazat pe sistemul Speed Dial, afisand o serie de thumbnail-uri cu linkuri accesibile rapid la start, in vreme ce Skyfire 1.5 porneste afisand o lista rapida de linkuri pe pagina de start. Setarile sunt simpliste pe Opera, fiind organizate intr-o singura pagina, plus optiunea "Advanced", pentru cei care doresc mai mult. Si Skyfire va ofera sansa de a seta browserul cu o singura pagina "Settings, iar ambele browsere plaseaza optiunea Setari drept ultima in meniul de jos.

Tastaturile virtuale afisate de aceste browsere sunt identice, iar la  testul de viteza (care presupune incarcarea site-ului careace.net), Skyfire 1.5 castiga duelul clar. Ba chiar vedem ca acest browser incarca pagina cu 5 secunde mai rapid decat noul Opera Mobile. De remarcat este faptul ca Skyfire nu include o optiune "forward" pentru paginile web, ci doar "back", dar el are avantajul optiunii zoom in/out in partea inferioara a ecranului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×