Apple primeşte brevetul pentru "Apple Pencil", stylus utilizabil în tandem cu iPad şi iPhone

470 ori
<b>Apple primeşte brevetul pentru "Apple Pencil", stylus utilizabil în tandem cu iPad şi iPhone</b>Apple a primit 44 de brevete noi astăzi, inclusiv unul pentru un display convex, dar şi unul pentru Apple Stylus. Faimosul stylus e menţionat nu doar ca un accesoriu pentru iPad, ci şi pentru modele viitoare iPhone. &nbsp; Documentele aduc in discutie...

Apple a primit 44 de brevete noi astăzi, inclusiv unul pentru un display convex, dar şi unul pentru Apple Stylus. Faimosul stylus e menţionat nu doar ca un accesoriu pentru iPad, ci şi pentru modele viitoare iPhone.

Documentele aduc in discutie stylusuri capabile să primească stimuli şi semnale pe bază de forţă, dar şi să genereze semnale, iar brevetul mai include şi menţiuni despre terminalele touch capabile să primească stimuli. Accesoriile stylus pot include un senzor de forţă, ce poate detecta forţa aplicată pe vârful unui stylus. Ne gândim astfel la o interactiune la nivel de 3D Touch între stylus şi telefon sau tableta.

Apple primeşte brevetul pentru "Apple Pencil", stylus utilizabil în tandem cu iPad şi iPhone

Schiţele din documente menţionează atât un device cu cod 1200, adică o tabletă cât şi unul 1300, adică telefon mobil. De menţionat că brevetul original fusese depus în trimestrul 3 al anului 2012 şi publicat abia azi de USPTO. Mă aştept ca viitoarea generaţie de iPhone 7 Plus să zicem să aibă un stylus în genul lui Apple Pencil şi eventual şi o aplicaţie Notes evoluată pentru a concura cu seria Galaxy Note.

Apple primeşte brevetul pentru "Apple Pencil", stylus utilizabil în tandem cu iPad şi iPhone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×