Ultimele pregatiri pentru lansarea lui Windows Phone 7: Microsoft ofera un ghid pentru noii utilizatori

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 893 ori
<b>Ultimele pregatiri pentru lansarea lui Windows Phone 7: Microsoft ofera un ghid pentru noii utilizatori</b>Microsoft face in tacere ultimele pregatiri pentru debutul lui Windows Phone 7 de maine si aflam ca gigantul din Redmond si-a updatat site-ul Windows Phone, astfel incat sa includa informatii despre nou platforma. Acest link ar trebui sa duca spre lista...

Microsoft face in tacere ultimele pregatiri pentru debutul lui Windows Phone 7 de maine si aflam ca gigantul din Redmond si-a updatat site-ul Windows Phone, astfel incat sa includa informatii despre nou platforma. Acest link ar trebui sa duca spre lista de telefoane WP7, dar deocamdata nu este afisat nimic.

Totusi, sectiunea Help ofera informatii utile despre noul OS si cateva indicii despre cum va fi experienta pe primele modele. Acest ghid detaliat ofera informatii despre orice functie a lui Windows Phone 7, acoperind si Office Mobile. Astfel, veti afla cum sa setati conturile Windows Live ID si Xbox Live si cum sa customizati experienta noului Windows pentru mobil.

Putem considera acest site un manual online pentru viitorii utilizatori WP7 si o metoda buna de a va familiariza cu OS-ul inainte de lansare, mai ales daca nu ati pus mana vreodata pe un handset Windows Phone 7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×