UMIDIGI Z2 va adopta un ecran similar celui de pe iPhone X, cu același decupaj în partea de sus

2.258 ori
<b>UMIDIGI Z2 va adopta un ecran similar celui de pe iPhone X, cu același decupaj în partea de sus</b>În vreme ce pe unii design-ul lui iPhone X i-a dezamăgit, pe alții chiar i-a cucerit - chinezii de la UMIDIGI fiind unii dintre ei. De aceea, firma asiatică are în plan lansarea unui soi de clonă ce va adopta un ecran identic cu același decupaj

Dacă pe unele persoane design-ul lui iPhone X i-a dezmăgit, pe alții chiar i-a cucerit - printre ei numărându-se și compania chineză UMIDIGI. Știm deja despre "plăcerea" acestor firme asiatice de a copia terminalele iPhone și fix asta vor face cei de la UMIDIGI în cazul de față cu telefonul numit UMIDIGI Z2. Acesta și-a făcut de curând apariția în cateva materiale foto și ele vorbesc de la sine.

Se va opta pentru un design similar noului iPhone X, fiind copiat și ecranul cu acel decupaj în partea de sus. În cazul Apple acesta a fost necesar pentru implementarea unui sistem avansat de recunoaștere facială, tehnologie care cel mai probabil nu se va afla pe terminalul UMIDIGI, sau cel puțin nu în forma prezentată de Apple.

Avem un clip de câteva secunde mai sus în care putem vedea acest display, unul care la prima vedere parte a fi de tip AMOLED, ceea ce este o veste bună. În partea de jos se observă o bărbie ceva mai pronunțată decât pe modelul Apple, dar pentru prețul mid-range asociat credem că se poate trăi și cu această abordare de design.

Să vedem acum și dotările!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×