Un brevet Apple ne dezvăluie un nou tip de display touchscreen ce conține senzori de presiune

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.171 ori
<b>Un brevet Apple ne dezvăluie un nou tip de display touchscreen ce conține senzori de presiune</b>Deși display-urile touchscreen prezente pe iPhone, iPad sau iPod au un timp foarte rapid de răspuns la comenzi ele nu pot detecta diferitele niveluri de presiune exercitate asupra ecranului. Cu toate acestea, s-ar putea ca în curând tehnologia din...

Deși display-urile touchscreen prezente pe iPhone, iPad sau iPod au un timp foarte rapid de răspuns la comenzi ele nu pot detecta diferitele niveluri de presiune exercitate asupra ecranului. Cu toate acestea, s-ar putea ca în curând tehnologia din spatele display-urilor touchscreen folosite de Apple să se schimbe.

Recent, un brevet publicat de către Biroul pentru Brevete și Trademark US dezvăluie modul în care se poate utiliza un astfel de device Apple dotat cu un display touchscreen ce conține senzori de presiune. Acești senzori ar putea fi situați în colțurile ecranului sau sub marginile dispozitivului electronic, așa cum se poate observa în imaginea de mai sus.

Senzorii de presiune ar putea permite viitoarelor dispozitive să determine forța de apăsare pe ecran. Aceste funcții și-ar putea regăsi utilitatea fie în aplicații de desenat, fie pentru o experiență de gaming mult mai captivantă. Rămâne de văzut dacă această tehnologie va fi implementată de către Apple pe viitoarele device-uri sau nu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×