Samsung Galaxy Note 3 Neo se va lansa luna viitoare: vine cu un display HD Super AMOLED de 5.5 inch

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.533 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 Neo se va lansa luna viitoare: vine cu un display HD Super AMOLED de 5.5 inch</b>Cei de la Samsung au dezvăluit astăzi pe cale oficială modelul Samsung Galaxy Note 3 Neo, device ce va fi lansat pe piață în cursul lunii februarie. Acest model se vrea a fi o versiune &ldquo;mini&rdquo; a lui Galaxy Note 3, dar cu toate acestea, el...

Cei de la Samsung au dezvăluit astăzi pe cale oficială modelul Samsung Galaxy Note 3 Neo, device ce va fi lansat pe piață în cursul lunii februarie. Acest model se vrea a fi o versiune “mini” a lui Galaxy Note 3, dar cu toate acestea, el nu reușește să se ridice la performanțele fratelui mai mare.

Samsung Galaxy Note 3 Neo dispune de un display HD Super AMOLED ce măsoară 5.5 inch, cu rezoluție 1280x720 pixeli, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli. De asemenea, Galaxy Note 3 Neo mai vine cu o baterie de 3100 mAh și rulează Android 4.3 JellyBean.

Samsung Galaxy Note 3 Neo

La capitolul procesor, aflăm că acest terminal va fi disponibil în 2 variante. Putem achiziționa fie modelul 3G cu procesor quad-core de 1.6 GHz, fie modelul LTE+ cu procesor hexa-core format dintr-o unitate quad-core Cortex A7 de 1.3 GHz și o unitate dual-core Cortex A15 de 1.7 GHz.

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Samsung Galaxy Note 3 Neo va sosi pe piață la nivel global luna viitoare. Singura necunoscută pe care cei de la Samsung nu au dezvăluit-o, este prețul, detaliu despre care vom afla cel mai probabil în zilele viitoare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×