Un clip misterios dezvăluie prezența unui scanner de amprente integrat în ecran pe Meizu M6s; vedem cum funcționează

1.161 ori
<b>Un clip misterios dezvăluie prezența unui scanner de amprente integrat în ecran pe Meizu M6s; vedem cum funcționează</b>Cu toate că așteptăm ca primul smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran să sosească din partea celor de la Vivo, am putea avea o surpriză și primi un device de genul marca Meizu. Asta o indică cel puțin un clip video misterio postat

Deși mai toate leak-urile vorbesc despre faptul că Vivo va fi prima companie de pe piață ce va aduce un smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran (asta și datorită parteneriatului cu Synaptics), iată că mai apar și speculații cu privire la alți producători ce urmează să prezinte asemenea telefoane. Chiar azi vedem un material destul de misterios postat pe Weibo, un video în care ni se arată la față Meizu M6s.

Vedem aici cum deblocarea telefonului se realizează prin plasarea degetului pe ecran, moment în care apare și o animație precum cea de la procesul de înregistrare a amprentei. Nu putem băga mâna în foc că acest clip este unul real, mai ales că scăpări anterioare ne indicau prezența unui scanner de amprente în lateral pe acest telefon.

În cazul în care există un strop de adevăr nu putem să nu remarcăm faptul că procesul de deblocare nu este la fel de rapid precum cel clasic cu senzorul integrat în butonul home sau în spatele telefoanelor. Ca dotări hardware, acest smartphone Meizu M6s ar urma să aducă ecran HD+ de 5.7 inch, 3 GB RAM, 32 GB de stocare flash și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

Prețul sugerat la un moment dat a fost de numai 151 dolari. Ar trebui să ne convingem curând dacă într-adevăr handset-ul va costa atât și dacă va opta pentru scanner de amprente integrat în ecran sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×