Un concept inedit Elephone apare pe web într-o randare; ar veni cu 8 GB RAM și procesor Helio X30

1.349 ori
<b>Un concept inedit Elephone apare pe web într-o randare; ar veni cu 8 GB RAM și procesor Helio X30</b>Ceea ce pare a fi un concept marca Elephone ajunge astăzi pe web sub forma unei randări 3D, telefon despre care aflăm că ar adopta 8 GB memorie RAM și un procesor deca-core MediaTek Helio X30. Încă nu este clar dacă această imagine pe care o vedem

Astăzi vedem o imagine cu totul și cu totul inedită, material ce pare a ne prezenta un concept pregătit de către compania chineză Elephone. Încă nu este clar dacă randarea de față provine din partea companiei asiatice, sau dacă avem de-a face cu un concept realizat de fani, dar trebuie să recunoaștem că handset-ul reprezentat aici este unul foarte arătos - și asta datorită panoului cu margini curbate adus la pachet.

Weibo Elephone

Marginile curbate ale acestui display par a fi chiar mai pronunțate decât cele întâlnite pe Samsung Galaxy S6 Edge, acest din urmă dispozitiv fiind modelul ce a deschis moda telefoanelor cu ecran curbat dual. În cazul în care conceptul Elephone devine realitate, se pare că ne așteptăm la prezența unui chip de 8 GB memorie RAM la bord, și a unui procesor deca-core MediaTek Helio X30.

Aflați și faptul că am putea primi variante cu până la 256 GB pe acest model, dar și că display-ul va oferi o perspectivă 3D de afișare a imaginilor. Rămâne de văzut dacă acest concept va deveni realitate curând, noi leak-uri și materiale foto fiind așteptate cu siguranță în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×