Un concept inedit Elephone apare pe web într-o randare; ar veni cu 8 GB RAM și procesor Helio X30

1.369 ori
<b>Un concept inedit Elephone apare pe web într-o randare; ar veni cu 8 GB RAM și procesor Helio X30</b>Ceea ce pare a fi un concept marca Elephone ajunge astăzi pe web sub forma unei randări 3D, telefon despre care aflăm că ar adopta 8 GB memorie RAM și un procesor deca-core MediaTek Helio X30. Încă nu este clar dacă această imagine pe care o vedem

Astăzi vedem o imagine cu totul și cu totul inedită, material ce pare a ne prezenta un concept pregătit de către compania chineză Elephone. Încă nu este clar dacă randarea de față provine din partea companiei asiatice, sau dacă avem de-a face cu un concept realizat de fani, dar trebuie să recunoaștem că handset-ul reprezentat aici este unul foarte arătos - și asta datorită panoului cu margini curbate adus la pachet.

Weibo Elephone

Marginile curbate ale acestui display par a fi chiar mai pronunțate decât cele întâlnite pe Samsung Galaxy S6 Edge, acest din urmă dispozitiv fiind modelul ce a deschis moda telefoanelor cu ecran curbat dual. În cazul în care conceptul Elephone devine realitate, se pare că ne așteptăm la prezența unui chip de 8 GB memorie RAM la bord, și a unui procesor deca-core MediaTek Helio X30.

Aflați și faptul că am putea primi variante cu până la 256 GB pe acest model, dar și că display-ul va oferi o perspectivă 3D de afișare a imaginilor. Rămâne de văzut dacă acest concept va deveni realitate curând, noi leak-uri și materiale foto fiind așteptate cu siguranță în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×