Pentru al 6-lea trimestru consecutiv, Orange România înregistrează o creștere constantă a veniturilor

824 ori
<b>Pentru al 6-lea trimestru consecutiv, Orange România înregistrează o creștere constantă a veniturilor</b>Operatorul Orange România anunță astăzi faptul că pentru al 6-lea trimestru consecutiv, s-a înregistrat o creștere a veniturilor realizate și că baza de clienți a ajuns la un număr de 10.175.000 abonați și utilizatori pre-pay. De asemenea, aflăm că la

Prin intermediul unui comunicat de presă, operatorul Orange România anunță astăzi faptul că veniturile sale au crescut constant pentru al 6-lea trimestru consecutiv. În intervalul iulie-septembrie, firma a realizat o cifră de afaceri în valoare de 251.1 milioane de euro, în creștere cu 3.3% față de aceeași perioadă a anului trecut - fiind astfel trimestrul cu numărul 6 în care se remarcă o astfel de creștere constantă a veniturilor.

Ni se dezvăluie că la data de 30 septembrie, Orange România avea 10.175.000 clienți, în creștere cu peste 300.000 față de trimestrul precedent. După cum bine știți, operatorul telecom a lansat de curând și pachetul de servicii convergente Orange Home în peste 90 orașe din România - pachet ce oferă televiziune prin cablu, telefonie fixă, dar și internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps.

Descoperim că aplicația Orange TV Go a înregistrat la final de septembrie un număr de 2 milioane de descărcări și actualizări, în creștere cu 35% față de Q3 2015. Traficul de internet mobil s-a dublat, iar cel 4G a crescut de 4 ori în ultimul trimestru comparativ cu cel din anul precedent. Nu în ultimul rând, operatorul ține să menționeze că ponderea telefoanelor 4G din totalul smartphone-urilor vândute a crescut cu 16% față de anul trecuți, numărul de clienți fiind și el în creștere - ajungând la 1.9 milioane în prezent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×