Un esec numit Nokia, la Mobile World Congress 2009

3.625 ori
<b>Un esec numit Nokia, la Mobile World Congress 2009</b>In vreme ce producatori ca Samsung sau LG si-au adus cele mai bune terminale la Barcelona, pentru a le prezenta la MWC 2009, Nokia a reusit doar sa ne dezamageasca prezentand handseturi mediocre sau invechite. Nici macar mult-asteptatul sau telefon cu...

In vreme ce producatori ca Samsung sau LG si-au adus cele mai bune terminale la Barcelona, pentru a le prezenta la MWC 2009, Nokia a reusit doar sa ne dezamageasca prezentand handseturi mediocre sau invechite. Nici macar mult-asteptatul sau telefon cu camera de 8 megapixeli nu ne-a surprins placut, fiind numit de catre cei de la Nokia Club o "epava".

Ce a lansat Nokia la MWC 2009? 2 noi telefoane din seria Navigator?! Wow, sigur le vom cumpara acum ca Garmin-Asus vor scoate cele mai bune terminale cu functii navigationale de pe piata. Si oare cand se va opri aceasta moda cu telefoanele din seria E? Nokia a anuntar ieri handseturile E55 si E75, aceleasi clasice surogate pentru BlackBerry-uri, doar ca mai scumpe, mai inutile si cu softuri mai noi. Foarte impresionant!

In ce priveste telefonul cu camera de 8 megapixeli, Nokia N86 nu se ridica nici macar la jumatate din prestatia lui Samsung Memoir, doar unul dintre multele handseturi cu camera de 8 MP produs de asiatici. Nici urma de interfata touch, acelasi design imbatranit al seriei N, taste incomode si nici macar camera nu impresioneaza.

Zvonurile afirma ca ar trebui sa vedem 2 noi telefoane cu touchscreen anuntate in curand de catre finlandezi, care ar trebui sa se grabeasca daca nu vor sa aiba soarta celor de la Motorola si mai nou si Sony Ericsson.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×