Un hands on cu SDK-ul lui Windows Phone 8.1 ne dezvăluie câteva funcții noi (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 723 ori
<b>Un hands on cu SDK-ul lui Windows Phone 8.1 ne dezvăluie câteva funcții noi (Video)</b>Microsoft a început să ofere SDK-ul lui Windows Phone 8.1 dezvoltatorilor, iar cu această ocazie am mai aflat câteva detalii despre acest release, care ar putea debuta la BUILD 2014 în aprilie. Aveți și un clip explicativ mai jos. &nbsp; Windows...

Microsoft a început să ofere SDK-ul lui Windows Phone 8.1 dezvoltatorilor, iar cu această ocazie am mai aflat câteva detalii despre acest release, care ar putea debuta la BUILD 2014 în aprilie. Aveți și un clip explicativ mai jos.

Windows Phone 8.1 aduce, printre altele și suport pentru "aplicații universale", adică un set de tooluri care permit crearea de aplicații atât pentru Windows Store, cât și pentru Windows Phone Store. Având în vedere elementele comune de kernel ale platformelor, era de așteptat ca dezvoltatorii să creeze aplicații pentru ambele platforme.

Vedem și suport pentru un client de mesagerie text third party și un tool Battery Power Sense, care permite o monitorizare atentă și detaliată a bateriei. SkyDrive e deja redenumit OneDrive aici, iar pe viitor WP 8.1 va aduce și un asistent vocal în stil Siri, un nou centru de notificări (Action Center), iar Microsoft a promis că orice telefon care poate rula WP 8 va rula versiunea 8.1.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×