Următorul smartphone high end de la Oppo, Find 7 vine În martie, În 2 versiuni: Full HD și 2K

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.015 ori
<b>Următorul smartphone high end de la Oppo, Find 7 vine În martie, În 2 versiuni: Full HD și 2K</b>Oppo e gata să furnizeze noi detalii despre următorul său smartphone high end, modelul Oppo Find 7. Acesta va sosi în luna martie și va avea 2 versiuni: una Full HD și una cu ecran 2K. &nbsp; Acest urmaș pentru Oppo Find 5, un telefon foarte...

Oppo e gata să furnizeze noi detalii despre următorul său smartphone high end, modelul Oppo Find 7. Acesta va sosi în luna martie și va avea 2 versiuni: una Full HD și una cu ecran 2K.

Acest urmaș pentru Oppo Find 5, un telefon foarte apreciat la Mobilissimo.ro este subiectul teaserului de mai sus. Aflăm că Oppo va folosi un display de la JDI, cu diagonală de 5.5 inch și rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. Asta înseamnă că acesta va fi telefonul cu cea mai mare densitate a pixelilor din lume, de vreme ce primul handset 2K, Vivo Xplay 3S are diagonală de 6 inch.

Aflați că în urmă cu câteva zile apăruse pe web un benchmark al lui Oppo Find 7, care confirmă un ecran Full HD și un procesor Snapdragon 800, plus Android 4.3 drept OS. Surse din cadrul lui Oppo confirma cele două versiuni de ecran și dacă mă întrebați pe mine, mă aștept să fie și alte modificări de specificații pe versiunea Full HD.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×