Un iPad din anii 60?! Iată o tabletă pe care Apple nu o va da În judecată, citată În procesul Samsung! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.748 ori
<b>Un iPad din anii 60?! Iată o tabletă pe care Apple nu o va da În judecată, citată În procesul Samsung! (Video)</b>Dacă am fi un ziar sportiv în căutare de trafic am scrie un titlu bombastic de gen "Apple judec-o și p-asta" sau "Apple, ce-ți mai plac brevetele...", dar nu e cazul... și totuși putem să le facem cu ochiul celor de la Apple, indicându-le un...

Dacă am fi un ziar sportiv în căutare de trafic am scrie un titlu bombastic de gen "Apple judec-o și p-asta" sau "Apple, ce-ți mai plac brevetele...", dar nu e cazul... și totuși putem să le facem cu ochiul celor de la Apple, indicându-le un design de tableta dintr-un film al anilor 60: 2001: A Space Odyssey.

Se pare că tableta înfățișată în acest film a fost chiar folosită drept dovadă la cazul Samsung, companie acuzată de Apple că i-ar copia produsele. Cum poți copia un device "plat, drepuntghiular și cu funcții de computer", când acesta există într-o producție de acum 40 de ani? Practic, compania din Cupertino ia sub aripa sa orice terminal portabil drepunghiular, dacă este să ne luăm după riguroasele sale brevete și documente.

Astfel a început să aibă probleme și Galaxy Tab 10.1, urmând și procesul și scandalul asociat interdicitiei sale ridicate rapid totuși. E totuși bizar să folosești o producție SF în documentele oficiale ale unui proces, dar și mai ciudat este defilezi cu fotografii trucate în sala de tribunal, după cum se pare că ar fi făcut Apple. Cum vi se pare mișcarea Samsung de a miza pe acest film clasic?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×