Un iPhone 3G a explodat, distrugand scaunul unei masini... supraincalzire la puterea a doua?!

3.531 ori
<b>Un iPhone 3G a explodat, distrugand scaunul unei masini... supraincalzire la puterea a doua?!</b>Una e sa spui ca noile modele de iPhone (3G sau 3GS) sufera de probleme de supraincalzire si alta e sa vezi o situatie precum cea din imaginea de mai jos. V-ati fi asteptat ca "micutul" iPhone 3G sa lase un crater in scaunul masinii dumneavoastra? &nbsp;...

Una e sa spui ca noile modele de iPhone (3G sau 3GS) sufera de probleme de supraincalzire si alta e sa vezi o situatie precum cea din imaginea de mai jos. V-ati fi asteptat ca "micutul" iPhone 3G sa lase un crater in scaunul masinii dumneavoastra?

Cei de la Gizmodo compara efectul exploziei cu cel al unui meteorit care ar fi cazut fix in masina. Daca aceasta poveste este reala si nu o imagine modificata in Photoshop sau o inscenare, cei de la Apple ar putea fi dati in judecata. Observati ca mai toate noile tehnologii au probleme cu supraincalzirea, de la Xbox, la PlayStation 3, iPod si acum iPhone.

Un iPhone 3G a explodat

Poate ca in loc sa dezvolte capacitatea de stocare, de procesare si display-urile multi touch, marile companii ar trebui sa se concentreze pe metode de racire mai eficiente. Va dati seama ca va fi nevoie de o solutie de racire de top pentru un viitor iPhone 4G cu procesor de 1 GHz, nu-i asa?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×