Varianta finala de Windows Phone, prezentata oficial

1.739 ori
<b>Varianta finala de Windows Phone, prezentata oficial</b>Va informam intr-un articol anterior ca vom spune in curand "adio" brandului Windows Mobile, acesta urmand sa "decedeze", fiind inlocuit de Windows Phone. In ciuda faptului ca OS-ul are un nume stupid, el reprezinta viitorul platformei mobile produse de...

Va informam intr-un articol anterior ca vom spune in curand "adio" brandului Windows Mobile, acesta urmand sa "decedeze", fiind inlocuit de Windows Phone. In ciuda faptului ca OS-ul are un nume stupid, el reprezinta viitorul platformei mobile produse de Microsoft si il va inlocui in curand pe WM 6.5.

Ceea ce vedeti mai sus este un screenshot al variantei finale de Windows Phone, prezentat celor de la The Inquirer. Acestia au suprins OS-ul in actiune, observand trasaturi gen o interfata in stil Zune, Marketplace for Windos Phone si serviciul grauit de sincronizare My Phone. Microsoft Tag se afla de asemenea printre functii si am aflat ca Microsoft nu va mai mentiona vreodata numele Windows Mobile 6.5, ci doar Windows Phone.

Va reamintim ca alegerea noului nume pentru sistemul de operare a fost motivata prin faptul ca Windows Mobile a primit multa reclama negativa de-a lungul anilor, iar MS vrea sa se distanteze de acest brand, luand-o de la zero cu Windows Phone.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×