Apple va lansa cel mai mare iPhone din istoria sa în curând; Iată ce indicii avem

1.557 ori
<b>Apple va lansa cel mai mare iPhone din istoria sa în curând; Iată ce indicii avem</b>Anul 2018 va marca și lansarea celui mai mare iPhone din istoria companiei, un model cu diagonală de 6.5 inch prezent de multă vreme în leak-uri sub formă de schițe, randări și liste de specificații. Acum avem parte de indicii ceva mai credibile

Ştim cam de la începutul anului că Apple pregăteşte pentru 2018 un trio de noi iPhone-uri: unul cu ecran de 6.5 inch, un iPhone X Plus adică, un model mai accesibil cu ecran LCD de 6.1 inch, dar şi un iPhone X 2 (XI) cu ecran de 5.8 inch. Mai nou au apărut şi detalii despre telefoanele Apple pregătite pentru lansare în 2018 şi avem şi protecţii pentru noile ecrane in imagini.

iPhone X Plus

Circulă zvonuri că Apple ar fi reprogramat lansarea lui iPhone SE 2 pentru prima jumătate a lui 2019, iar în a doua jumătate din 2018 ar apărea acele 3 noi iPhone-uri . Unul dintre ele ar urma să aibă cel mai mare ecran de telefon din istoria firmei din Cupertino. Până acum aveam un iPhone Plus de 5.5 inch şi un iPhone X de 5.8 inch. Ei bine, deşi sunt surse care afirmă că abia la anul trecem la 6.5 inch şi 6.1 inch, cred că trecerea se face din 2018. Chiar nu cred în ce scrie Phoneradar legat de 2019, ci mai degrabă în ce a prezis Ming-Chi Kuo, analistul KGI tot anul până acum. 

Au apărut aceste protecţii pentru ecran de la Olixar, care par destul de convingătoare. Toate cele 3 noi handseturi ar avea "breton" sus, iar Olixar confirmă diagonale de 5.8 inch, 6.1 inch şi 6.5 inch pentru tripletă. Se pare că Olixar ar fi reuşit să pună mâna pe schiţe şi detalii şi să înceapă producţia înaintea altor branduri de accesorii.

Trebuie spus că acel iPhone cu ecran LCD de 6.1 inch va avea un preţ ceva mai rezonabil. Varianta de bază a lui iPhone X 2 ar trebui să coste cât iPhone X la debut, iar iPhone X Plus va fi "cel mai mare telefon Apple" de până acum, cu ecran de 6.5 inch şi preţ pe măsură. Toate noile telefoane au procesor Apple A12 şi e posibil că doar iPhone-urile cu OLED (iPhone X 2 şi X Plus) să aibă cameră duală, iar cel cu LCD să aibă cameră singulară.

Aşteptaţi-vă şi la îmbunătăţiri ale tehnologiei Face ID.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×