Un misterios telefon Motorola cu Android, descoperit in Brazilia; modelul Zeppelin?

1.427 ori
<b>Un misterios telefon Motorola cu Android, descoperit in Brazilia; modelul Zeppelin?</b>Cei de la Gizmodo Brazil au informatii cu privire la un model misterios Motorola, pe care il puteti vedea fotografiat in imaginea de mai jos. Acest terminal Android este inca in faza de prototip, iar speculatiile afirma ca el ar fi modelul Zeppelin....

Cei de la Gizmodo Brazil au informatii cu privire la un model misterios Motorola, pe care il puteti vedea fotografiat in imaginea de mai jos. Acest terminal Android este inca in faza de prototip, iar speculatiile afirma ca el ar fi modelul Zeppelin.

Editorul Gizmodo Pedro descrie terminalul drept un soi de versiune a lui Backflip fara tastatura, cea pe care am vazut-o la CES 2010. Marimea, forma si designul acestui telefon, pana si versiunea sa de Android (1.5) se potrivesc cu predecesoarele Backflip/CLIQ. Handsetul foloseste si interfata MOTOBLUR, iar zvonurile afirma ca noul model ar urma sa fie lansat in Brazilia peste o luna.

Ramane de vazut daca acest terminal va sosi si in Europa, de vreme ce nici macar planuri pentru tara de bastina a celor de la Moto, SUA nu au fost anuntate inca.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×