Spy Shop Black Friday 2017

Un misterios telefon Samsung de 6 inch Își face apariția prin Zauba, firmă indiană de import/export

Autor:  | Publicat în:  Samsung 599 ori
<b>Un misterios telefon Samsung de 6 inch Își face apariția prin Zauba, firmă indiană de import/export</b>Zauba este o firmă de import/export din India, prin intermediul căreia au fost confirmate numeroase terminale mobile înainte ca ele să fie lansate. Azi descoperim un telefon Samsung de 6 inch prin intermediul aceleiași surse. &nbsp; Mai interesant e...

Zauba este o firmă de import/export din India, prin intermediul căreia au fost confirmate numeroase terminale mobile înainte ca ele să fie lansate. Azi descoperim un telefon Samsung de 6 inch prin intermediul aceleiași surse.

Mai interesant e că terminalul are o diagonală de 6 inch, deci ar putea fi un nou Galaxy Mega. Handsetul apare cu numele de cod Samsung SGH-N382 și a fost trimis în India pentru testare și evaluare. Valoarea sa declarată este de 550 de dolari, ceea ce e cam scump pentru un Galaxy Mega. Există și o mică șansă ca acesta să fie Galaxy Note 4, dar nu aș paria prea mult pe această oportuniatte.

Din păcate nu avem încă un profil UA pe site-ul oficial Samsung pentru acest nou venit, deci ne luăm doar după numele de cod. Samsung Galaxy Mega 6.3 a fost lansat vara trecută, deci ar fi cazul să primească un succesor. Primul model avea display 720p de 6.3 inch, 1.5 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli. Noul venit ar putea crește rezoluția, cantitatea de RAM și poate și rezoluția camerei.

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×