Un misterios telefon Samsung de 6 inch Își face apariția prin Zauba, firmă indiană de import/export

680 ori
<b>Un misterios telefon Samsung de 6 inch Își face apariția prin Zauba, firmă indiană de import/export</b>Zauba este o firmă de import/export din India, prin intermediul căreia au fost confirmate numeroase terminale mobile înainte ca ele să fie lansate. Azi descoperim un telefon Samsung de 6 inch prin intermediul aceleiași surse. &nbsp; Mai interesant e...

Zauba este o firmă de import/export din India, prin intermediul căreia au fost confirmate numeroase terminale mobile înainte ca ele să fie lansate. Azi descoperim un telefon Samsung de 6 inch prin intermediul aceleiași surse.

Mai interesant e că terminalul are o diagonală de 6 inch, deci ar putea fi un nou Galaxy Mega. Handsetul apare cu numele de cod Samsung SGH-N382 și a fost trimis în India pentru testare și evaluare. Valoarea sa declarată este de 550 de dolari, ceea ce e cam scump pentru un Galaxy Mega. Există și o mică șansă ca acesta să fie Galaxy Note 4, dar nu aș paria prea mult pe această oportuniatte.

Din păcate nu avem încă un profil UA pe site-ul oficial Samsung pentru acest nou venit, deci ne luăm doar după numele de cod. Samsung Galaxy Mega 6.3 a fost lansat vara trecută, deci ar fi cazul să primească un succesor. Primul model avea display 720p de 6.3 inch, 1.5 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli. Noul venit ar putea crește rezoluția, cantitatea de RAM și poate și rezoluția camerei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×