Un nou brevet Apple dezvăluie posibila integrare a unui buton home cu funcție de joystick

704 ori
<b>Un nou brevet Apple dezvăluie posibila integrare a unui buton home cu funcție de joystick</b>în cursul zilei de ieri, Biroul de Brevete și Trademark US a publicat o nouă serie de brevete acordate celor de la Apple, aplicații printre care găsim și o invenție foarte interesantă. Aceasta din urmă ne prezintă integrarea unui buton home care...

în cursul zilei de ieri, Biroul de Brevete și Trademark USa publicat o nouă serie de brevete acordate celor de la Apple, aplicații printre care găsim și o invenție foarte interesantă. Aceasta din urmă ne prezintă integrarea unui buton home care va servi și pe post de joystick în cadrul sesiunilor de gaming.

Aflăm că butonul în cauză va putea fi utilizat atât pentru funcția standard de revenire la meniul de start, cât și ca un joystick, trecere care se va realiza foarte simplu prin intermediul unui senzor de presiune, componentă care ar putea sosi pe iPhone 6s dacă ne luăm după ultimele zvonuri apărute în presă.

Un nou brevet Apple dezvăluie posibila integrare a unui buton home cu funcție de joystick

Deși aceste brevete ne oferă doar o privire mai detaliată asupra viitorului, s-ar putea ca o astfel de inveție ce implică un buton pe post de joystick să devină realitate cât de curând. Totuși, pentru o mai bună implementare a unui funcții de acest tip, tindem să credem că și butonul ar trebui să primească un upgrade la capitolul mărime.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×