OnePlus One va primi o versiune stabilă de Lollipop prin intermediul lui CyanogenMod 12 luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.146 ori
<b>OnePlus One va primi o versiune stabilă de Lollipop prin intermediul lui CyanogenMod 12 luna viitoare</b>știam deja că CyanogenMod 12 va fi ROM-ul care va aduce Android Lollipop pe terminalele ignorate de Google când vine vorba de actualizări oficiale. Se pare că OnePlus One va primi la rândul său cel mai nou Android cu ajutorul acestui ROM luna...

știam deja că CyanogenMod 12 va fi ROM-ul care va aduce Android Lollipop pe terminalele ignorate de Google când vine vorba de actualizări oficiale. Se pare că OnePlus One va primi la rândul său cel mai nou Android cu ajutorul acestui ROM luna viitoare.

Evident, puteți deja instala CyanogenMod 12 în versiunea nightly pe OnePlus One, dar software-ul nu e stabil 100% încă. Conform celor de la Android Central, Steve Kondik, fondatorul Cyanogen a anunțat că va lansa o versiune finalizată a lui CyanogenMod 12 pentru OnePlus One în februarie. între timp, utilizatorii din India de OnePlus se pregătesc pentru un software complet nou, Micromax având monopol local pe CyanogenMod.

De asemenea, în fundal OnePlus lucrează la noul model de telefon flagship pe 2015, urmând ca OnePlus Two să debuteze în trimestrul 2 sau 3. E posibil să vedem încă un model OnePlus lansat în acest an, în afară de Two. CyanogenMod 12 nightly a sosit pe 6 ianuarie și de atunci e constant actualizat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×