Un nou brevet Samsung menţionează un "breton" lateral, in muchiile curbate Edge

1.078 ori
<b>Un nou brevet Samsung menţionează un "breton" lateral, in muchiile curbate Edge</b>Cei de la Samsung continuă să completeze brevete pentru diverse tehnologii și design-uri de telefoane, un asemenea patent sosind astăzi când vedem ceea ce pare a fi un smartphone cu breton. Spre deosebire de majoritatea care aleg să

Am văzut o sumedenie de brevete Samsung în ultimul an, majoritatea legate de telefoane flexibile, dar cel mai nou este unul bizar. Are de-a face cu integrarea unui "breton" în lateralul terminalului. Avem detalii mai jos.

Trebuie spus din start că Samsung are o antipatie pentru "bretoane" şi decupaje de tot felul în ecranele şi corpurile terminalelor. Compania a subliniat că nu va face acest compromis, cum nu o fac nici HTC sau Sony. Brevetul cel nou găsit de Galaxy Club indică faptul că sud coreenii ar putea reinterpreta decupajele în stil propriu. Acest brevet a fost înregistrat sub numele de "Terminal Electronic care include un ecran curbat şi o modalitate de afişaj".

Brevet

Datează din februarie 2017 şi a fost aprobat recent. La bază e vorba despre un ecran cu muchii curbate ca la Galaxy S7 Edge, cu decupaje în acele zone curbate din sticlă. Decupajele sunt pentru butoane de volum, Power şi altele de gen. Ideea de "edge notch" a creată de Samsung pentru a putea întinde şi mai mult panoul din sticlă pe margini, înglobând şi butoanele fizice.

Evident nu toate brevetele înseamnă şi produse reale. Suntem tot mai aproape de ideea unui telefon complet din sticlă, de jur împrejur. Sunt totuşi multe motive pentru care nu ar avea sens aşa ceva: greu de reparat, greu de întreţinut, mai fragil etc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×