Un nou brevet Samsung prezintă un ecran de smartphone care se poate curba și Îndoi

1.068 ori
<b>Un nou brevet Samsung prezintă un ecran de smartphone care se poate curba și Îndoi</b>De la LG G Flex și Samsung Galaxy Round încoace, cele două firme sud coreene nu au mai încercat să testeze piața de telefoane flexibile sau curbabile. în schimb brevete noi legate de acest segment de produse au apărut cu duiumul. Azi vedem un nou...

De la LG G Flex și Samsung Galaxy Round încoace, cele două firme sud coreene nu au mai încercat să testeze piața de telefoane flexibile sau curbabile. în schimb brevete noi legate de acest segment de produse au apărut cu duiumul. Azi vedem un nou astfel de brevet, acordat celor de la Samsung.

Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat un brevet Samsung care prezintă un display de smartphone, care se poate îndoi cam ca un portofel. Scopul aici este de a crea un handset care se poate îndoi înainte și înapoi fără a strica ecranul. Smartphone-ul poate fi folosit îndoit pentru diferite sarcini, precum cea de calendar, ceas deșteptător sau altele, prin intermediul unor aplicații speciale.

Un nou brevet Samsung prezintă un ecran de smartphone care se poate curba și Îndoi

Samsung a depus cererea pentru acest brevet în februarie 2014 și el a fost publicat de abia săptămâna trecută de către autoritatea americană. Evident, un brevet de genul nu înseamnă că va sosi și terminalul prea curând, dar fi cazul să vedem un Galaxy Round nou, nu credeți? Până să vedem un astfel de telefon, cred mai degrabă că vom vedea un device cu un ecran lateral, eventual și care se poate îndoi puțin, cam cum era prototipul Youm.

Samsung, smartphone care se poate curba

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×