Un nou browser web pentru Android; Echipa din spatele GO Launcher lansează Next Browser

Autor:  | Publicat în:  Android 1.139 ori
<b>Un nou browser web pentru Android; Echipa din spatele GO Launcher lansează Next Browser</b>Dacă Chrome, Opera, Firefox și Dolphin nu vi se mai par de ajuns ca opțiuni pentru browsere pe Android, atunci puteți opta pentru Next Browser, oferit de către echipa din spatele lui Go Launcher. Softul a fost lansat recent, este disponibil gratuit...

Dacă Chrome, Opera, Firefox și Dolphin nu vi se mai par de ajuns ca opțiuni pentru browsere pe Android, atunci puteți opta pentru Next Browser, oferit de către echipa din spatele lui Go Launcher. Softul a fost lansat recent, este disponibil gratuit și aflați mai multe informații despre el mai jos.

Aveți nevoie de Android 2.2 sau versiuni ulterioare pentru că browserul să funcționeze și trebuie să aflați că el împrumută destul de multe elemente de la browserele celebre de pe Android. E vorba aici despre un ecran împărțit în 3 zone, printre care o selecție cu site-urile cele mai vizitate, butoane contextuale RSS și un soi de pagină de tip Speed Dial ca la Opera. Aceasta din urmă include bookmark-uri și o bară de căutare.

Un nou browser web pentru Android; Echipa din spatele GO Launcher lansează Next Browser

Taburile pot fi accesate printr-un swipe către dreapta, extensiile către stânga, iar acestea includ Evernote, Facebook și Pocket deocamdată. Din păcate lui Next îi lipsește o opțiune destul de importantă și anume browsingul full screen și integrarea cu desktopul. Totuși, pentru un early release acest browser este destul de stabil și rapid. Avem parte și de o opțiune de căutare Vocală, iar dacă vreți să încercați aceasta aplicație, o găsiți aici.

Un nou browser web pentru Android; Echipa din spatele GO Launcher lansează Next Browser

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×